I put together pieces of a dream, because I still have one

In search of brighter days, I ride through the maze of the madness
The world's seen me lookin' in the mirror, images of me gettin' much clearer
Writin' dreams in the dark, they far away but I can see them
With a story to tell, the whole world is waitin' for me to yell I have a dream

Uppdatering

Äntligen funkar bloggen helt igen! Det har varit ganska struligt på sistone vilket innebär att har det varit dåligt med uppdatering. Veckan har gått mot sitt slut och nu sitter jag här igen, dock på ett nystädat rum för en gång skull. Det är ganska komiskt hur mycket det kan påverka ens humör. Kommer jag hem till ett jättestökigt rum börjar det med en stor suck och dagen slutar oftast då inte på glatt humör heller. Men när man kommer hem till ett nystädat rum, två bäddade sängar och på dom låg tvåhundra kronor och en systemkamera, då blir man ganska glad faktiskt! Men fick nyss reda på att jag har matteprov imorgon som jag inte har börjat plugga på, så min kväll kommer väl att bestå av en massa plugg i stort sett. Men det är väl bara att se det positivt, vi har ju trots allt studiedag på tisdag!

- You should know that the lies won't hide your flaws
You gave up on your dreams along the way

Det är tid att gå vidare

Ibland känner man en rädsla, en rädsla för att göra allt annorlunda.
Man följer sina gamla fortspår och fortsätter livet i de vanor man redan har, men varför? Jo, för att man är rädd. Man vågar inte ändra på något, för en liten ändring eller chansning kan förändra allt. Men egentligen bör man bara låta sina fötter trampa en helt ny stig, vilket jag också tänker göra, för jag har blivit trött på att alltid följa samma vanor som förut.
Livet skiftar under varje år som går, men man bara blundar för att man inte vill förstå.

Men ibland måste man faktiskt ta ett kliv ut och gå vidare.

fördomar

Sitter i skolan och har fotolektion just nu, sjukt slappt vilket behövs när jag är så trött som jag är. Fixar lite till vårt reportage om fördomar till de olika gymnasieskolorna. Det är faktiskt ganska sjukt att man drar alla över en kant. Som C4, den skolan jag går på, där sägs det ju bara gå emos. Innan jag började här tvekade jag faktiskt lite eftersom det sägs så pass mycket. Fick höra en massa olika saker och folk sa att de skulle ge mig raklblad hit och dit så jag skulle passa in. Men när man då väl började här blev det en ganska stor chock, eftersom jag tror inte jag har sett en såkallad "emo" här. Fan vad fel fördomar är egentligen, att man dömer folk så lätt, men tyvärr har nog alla människor det mer eller mindre... inklusive jag.

Omöjligt

Att lära sig över 90 tyskaglosor på en kväll var lika svårt som jag trodde det skulle bli, så därför går jag och lägger mig istället, det låter mycket bättre!

Sommar'n, var är du?

Man kan verkligen inte mer än att bli totalt förälskad...
Även fast de har funnits hur länge som helst och nästan alla använder dom, så är de absolut ett stort måste för min del sommaren 2010, stilrena & skitsnygga, precis som det ska va!

I-landsproblem eller vad?

Jag måste ha något problem, något riktigt stort problem där inne i mitt lilla huvud...
I dagar och veckor nu har jag haft detta lilla dilemma som nästintill har plågat mig, konstigt men sant. Hittade en skinnjacka på H&M för ett tag sen som låg på rea, så den var nedsatt till 399 kronor. Vågade dock inte beställa den eftersom jag var rädd hur den skulle sitta, är ganska skeptisk åt att shoppa på internet. Men efter några dagars tvekande bestämde jag mig för att testa, i värsta fall kunde jag ju bara skicka tillbaka den. Självklart, med min vanliga otur var den slutsåld. Jag har gått och ältat detta hur länge som helst, sökt runder varje dag på tradera, bloggshoppen, blocket o.s.v. för att hitta jackan. Häromdagen hittade jag en som sålde den för 199 kronor och jag blev riktigt glad, dock var det en person som hann före och fick köpa den.

Efter all denna längtan hittar jag den på H&Ms hemsida igen, men upptäckte att jag faktiskt inte vill ha den. Suck, ibland önskar jag att jag inte vore så kräsen som jag faktiskt är, men det lönar väl sig i längden antar jag. Hittade faktiskt en jacka idag som jag starkt funderar på, så kanske sticker jag in och köper den imorgon. We will see...

Men nu ska jag försöka plugga lite, men misstänker att det inte kommer att gå så bra.
& idag fyller även underbara Linnea år, så ännu ett grattis på dig din fisunge!

Ja, det är väl min tur att bli gammal och senil då ja...

Klockan är halv tolv och jag känner att det snart är dags att gå och lägga sig. Jag ska ju trots allt upp om sex timmar tyvärr. Ligger här i sängen och det enda som lyser upp rummet är skärmen på datorn. Unnar mig faktiskt lite cola nu och det känns hur bra som helst! Jag brukar i vanliga fall inte äta eller dricka nu på natten eftersom jag vet hur dåligt det faktiskt är, men jag får väl skylla på att det precis har varit helg eller något liknande.
Jag kom och tänka på en ganska komisk sak innan när jag precis hade duschat...
Gud vad man kan inbilla sig saker!
När jag kom ut ur duschen så stod jag och funderade på om jag skulle ta i lite spraybalsam i håret, eftersom det sägs bli lättare att kamma ut då. Några minuter senare upptäckte jag mig själv framför spegeln där jag kammade håret och tänkte "Åh, det funkade ju! Håret gick ju mycket lättare att borsta ut!" Kändes ju skitbra... Tills jag kom på att jag faktiskt struntade i att använda det där balsamet.
Det kanske bara är jag som är så virrig, men det är absolut inte första gången. Det är precis som när jag har råkat snubbla och skrapa upp mig eller råkat skära mig med kökskniven... Blöder det inte, gör det inte ont. Men råkar jag då se lite blod, då gör det plötsligt jätteont!

Men nu tog mitt glas med cola slut så jag antar att det är meningen att det här blogginlägget också ska ta slut här. Så, jag återkommer mer imorgon! :)

- Vi hittar alltid svaren där i botten av oss själva...

JAG VILL HA SOMMAR

Eftersom det bara går en buss på morgonen härifrån, så är det den enda möjligheten för mig att komma till skolan. Efter tjugo minuters väntande i -12 grader så frös jag för mycket för att ha orken att ens gå till skolan. Jag börjar egentligen om tio minuter men istället ska jag krypa ner i en varm säng, iklädd i tjocka raggsockar och en mysig pojkvän bredvid. Det är nu som jag faktiskt borde ha lite skuldkänslor, men jag gillar läget... stenhårt!

Ibland blir frestelsen för stor...

Spenderade min lördagskväll tillsammans med min fina pojkvän, vilket blev både bra och dåligt. Började redan trycka i oss fullt av onyttigheter tidigt på dagen, för det är väl lördag man ska äta till man nästan inte orkar resa sig? Det var i alla fall det jag gjorde. Så kvällen började med godis, chips och hela faderuttan och slutade med en illamående Rebecca som hängde över toastolen och kräktes, vilken lördag! Jag tror faktiskt inte att min kropp tål såna saker mer, men jag får väl skylla mig själv när jag ska ge mig på det gång på gång..
Men nu är det trots allt en ny dag, så man kanske ska passa på att köra en favorit i repris?

Det är dags för fredagsmyyyyyys

Åh, vad trött jag blir! Jag hade precis suttit och skrivit ett blogginlägg och när jag skulle publicera det råkade jag självklart klicka på något annat så allt försvann. Därför sitter man ensam framför datorn och suckar för sig själv och har absolut ingen ork till att skriva ett nytt långt inlägg. Min fredagskväll har spenderats med mina underbara föräldrar, vilket jag borde göra betydligt oftare! Jag blev också ganska överraskad själv när jag upptäckte mig själv framför tvn tittandes på Let's Dance, vilket är första gången på två år. Men nu är det redan midnatt och jag känner hur ögonlocken sakta börjar bli tyngre så jag ska nog ta och krypa ner i sängen nu. Avslutar inlägget med en bild på världens absolut finaste människor! ♥

I LOVE YOU MOST!
- ni är det värdefullaste jag har

WONDERFUL

Min dag har varit helt underbar! Idag har det varit en sån dag där man känner att man tycker om alla jättemycket oavsett vad de gör eller säger. Klockan är nu halv fyra och jag ligger och tjockar mig med datorn, det är livet! Och vet ni vad som sätter leendet på läpparna just nu?
Om två och en halv timme kommer jag befinna mig på gymmet, vilket känns skönt eftersom jag missade träningen igår. Dock brukar jag inte tycka om att gymma eftersom jag rent ut sagt är väldigt klen, men man får väl börja någonstans, hihi.
Men det var väl det hela i sig, dagen har varit helt awesome & det gillar jag starkt!


Another night is waiting

Sitter nerkrupen i sängen med en tjock, stickad tröja och bara tar det lugnt, väldigt skönt faktiskt. Ska nog snart hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig.
Klockan är visserligen inte ens nio och jag har sovmorgon imorgon, men lite sömn sitter aldrig fel nu för tiden! Tänkte nämna en sak jag har funderat på ett tag också...
Varför är det så att nästan ingen kommenterar bloggar?
Folk går in och läser, sen kan man säga till personen hur bra inlägget var eller hur fin bloggen var, men man skriver aldrig det som en kommentar. Fast, det är väl meningen att jag inte ska förstå det, för om det var meningen att jag skulle göra det, då hade jag nog förstått.
Men nu ska jag göra mig klar och förbereda mig inför en lång natt, vilket jag ser fram emot!

Jag skall låta mina fötter trampa en ny stig, en helt ny stig...
- Det är tid att gå vidare, det är tid att börja om.


Tankeställare

Åkte hem från skolan för en stund sen för att jag inte mådde bra. Orkar dock inte bli sjuk nu så får väl bara hoppas på det bästa! Ligger i sängen och gör ingenting, har inte orken till det. Det blir ingen träning heller ikväll, vilket inte alls känns bra. Tankar och funderingar har snurrat runt i huvudet på mig och efterlämnat en huvudvärk. Eftersom jag inte gör något, så dyker alla negativa tankar upp. För på något konstigt sätt har jag förmågan att alltid tänka på allt dåligt när jag inte har något att göra. Men på bara några sekunder sitter jag och är självklart fortfarande sjuk, men har dock ett leende på läpparna just på grund av den här filmen. Livet är underbart! ♥

"
Nick is thankful for what he has, not bitter for what he does not have"


städningsdags i guess

Jag känner på mig att min lördag kommer att bli den tråkigaste lördagen på länge. Sitter inne i sängen på mitt rum (vilket är hur stökigt som helst och är verkligen i behov av en städning) och har min bärbara i knäet. Dagen kommer väl bara bestå av städning, eftersom jag inte hittar någon som känner för att träna idag.

It's hard to face, but the fact remains that
This is nothing new.

Godmorgon

Nu ser jag hur statistiken har gått ner hur mycket som helst de tre senaste dagarna, vilket inte förvånar mig. Har inte haft tid att skriva något överhuvudtaget eftersom jag har haft fullt upp! I onsdags satt jag till och med kvar 3 timmar i skolan. Har legat så pass mycket efter i skolan så jag har varit tvungen att fixa det först, och sen har jag vid sidan om självklart träffat Christoffer och tränat. Vaknade för en halvtimme sen, och det var verkligen jobbigt att komma upp ur sängen. Har haft världens äckligaste träningsvärk sen i tisdags och nu är den bara värre. Det var trots allt ett jobbigt pass igår. Nu är det fredag och det känns helt underbart, snart helg. Åh, jag bara längtar över att få sova långt in på dagen! Blev klar med mitt samhällsarbete igår, phu, allt överstökat. Men nu ska jag ta och väcka min vackra och sovandes pojkvän. 

confused

Nu har jag varit lite dålig med uppdateringen här, men jag tror inte det har gjort någon större skada. Jag har haft fullt upp med annat, det är så mycket annat att tänka på just nu.
Jag har så stora tankar och funderingar som tar kål på mig varje dag, mer eller mindre. Förvirrad. Jag har en sån enorm beslutsångest och osäkerhet. Tankarna snurrar kring mig själv, skolan och kompisar och ingenting går ihop. Mitt pussel som har känts nästintill helt ett ganska bra tag nu börjar plötsligt förlora sina bitar. Jag letar och letar överallt, men de är svåra att hitta. Det måste vara för att jag inte har en aning om vad jag letar efter..


Ingen bra start direkt

Inatt har nog varit den värsta natten på länge, jag har sovit så fruktansvärt dåligt! Jag har vaknat hur många gånger som helst och sen bara vridit och vänt på mig. Har legat vaken sen halv fem nu i hopp på att somna om, men det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig. Får väl hoppa upp och äta lite frukost istället, trots allt en lång skoldag som väntar mig nu.
Börjar tveka på om jag gjorde rätt val..

I'm back in buissness

Har inte tränat alls de senaste veckorna och har börjat känna av det också.  Blev lite besviken nu när jag piercade mig för några dagar sen, då jag fick reda på att jag inte får simma på två månader, nu när jag skaffat kort och allt. Dock börjar jag köra igång på tisdag igen med styrka och konditionspass två gånger i veckan och det känns riktigt bra! Har försökt att inte äta något onyttigt nu, så får se vad det leder till. Det känns som om jag har börjat komma tillbaka in på banan lite igen, så nu är det bara köra & keep up the good work.  


Idag är det den 10 januari...

Vilket betyder att jag och Christoffer har varit tillsammans i 1 år & 8 månader, vilket också är 20 månader eller 610 dagar. Jag sitter här helt tom på ord och vet inte alls vad jag ska skriva vilket antagligen beror på att jag har en helt obeskrivligt bra pojkvän. Tänk efter 20 månader är jag fortfarande lika glad, lika pirrig varje gång jag ser honom och jag älskar honom så fruktansvärt mycket. Sitter och tittar igenom alla våra bilder och har världens leende. Ni kan ju tänka er hur mycket minnen som finns på över 600 bilder. Har dock tagit några ganska gamla, men det väcker fina minnen. Eftersom jag inte ens med alla ord i världen kan förklara hur lyckligt lottad jag är och hur stor vår kärlek är, tänker jag bara ta detta kort. Christoffer, du är den bästa, finaste och underbaraste pojkvännen man ens kan tänka sig och jag älskar dig med hela mitt hjärta. Tionde maj tvåtusenåtta, jag är evigt tacksam för att jag får vara din! :) ♥

School is waiting

Nu börjar lovet gå mot sitt slut och man blir äntligen väckt tidigt för att "ställa tillbaka dygnet"... Det är nu man bara suckar när man blir väckt på morgonen och bara lägger sig ner igen i hopp om att somna om en gång till. Idag är det lördag, vilket betyder att det är två dagar kvar till skolan början. Visst ska det bli skönt att träffa alla igen, saknar faktiskt min söta lilla klass, men tidiga morgonar och läxor är verkligen inget för mig.
Snälla, ge mig sommarlov snart! Sol & bad, längtan börjar bli alldeles för stor!

Ibland

Ibland känns det som om jag bara vandrar på en enda lång väg.
Jag försöker att aldrig stanna, jag försöker att inte blicka tillbaka... Jag försöker leva i nuet.
Men som jag tror att alla också vet, är att det inte är lätt. Det är inte lätt att vara stark i alla lägen. Det är inte lätt att ställa sig upp och hålla huvudet högt när motgångarna slår emot en.
Det är inte heller lätt att se hur allt förändras och sedan bara försöka fortsätta att gå...
Fortsätta att blicka framåt.
Men ibland känns allt så lätt, kisar man lite så kan man nästan se allt positivt som väntar vid vägens slut. Ibland gömmer sig orken långt inne i mig någonstans så den nästan är omöjlig att hitta och vägens slut känns plötsligt så oändligt långt borta. Ibland känns det som om någon har planerat allt i minsta detalj om vad som ska hända, precis som i ett enda stort spel. Att någon har planerat när jag ska snubbla. När jag ska snubbla, skrapa upp mig och känna hur smärtan bränner. När jag ska snubbla och gång på gång försöka resa mig upp och bara fortsätta gå. Men vad händer när jag når vägens slut? Är det då allt bara slutar existera? Eller kommer vägen bara att fortsätta? - Jag vet inte... och det gör mig tokig.

Filmskådisar

Ganska roligt att man hittar kändisar i filmer som man verkligen inte trodde man skulle hitta dom i! Bara för några veckor sen tittade jag och Christoffer på "Ondskan" och jag blev helt paff! Vi hade en evig diskussion om att det var & inte var Danny som var med...
Vi spolade tillbaka om och om igen, men diskussionen bara fortsatte. Dock är jag stolt att jag faktiskt hade rätt, han var med i den. Läste nyss att Robert Pattinson från Twilight som folk är numera helt galen i, var med i "Harry Potter och Fenixorden". Jag blev själv ganska chockad att jag har missat det, eftersom jag faktiskt tycker om Harry Potter filmerna(?) och han hade ju trots allt en ganska stor roll där också. Men det måste vara för att jag är en av de få där Robert Pattinson inte faller en i smaken direkt.. Men här har ni dom i alla fall!

NÅGON MER ÄN JAG SOM INTE TYCKER ATT DANNY & ROBERT PATTINSON ÄR SNYGGA?


   

5 sanningar om mig själv

1. Jag är matberoende
- Folk som känner mig är chockade över hur jag kan vara så pass smal som jag är efter allt jag äter. I 99% av fallen är det bara onyttigt som gäller, har jag bara pengar så blir det Mc Donalds direkt! (Går även i skolan precis bredvid Donkan)

2. Jag har toaskräck
- Varje gång jag går på toa så tittar jag bakom dörren först så ingen står där. Eftersom folk har skrämt mig så många gånger så har jag men för livet och måste alltid titta där först.

3. Jag gillar händer
- Något av det jag tycker är sexigast på en kille är faktiskt just händerna. Ärligt talat så nästintill äcklar de "stora biffiga gymkillarna" mig, inte något för mig det nej.

4. Rökfri
- Jag har aldrig ens testat att röka, varken cigg eller vattenpipa. Har faktiskt inte ens tänkt tanken att göra det heller och det är jag faktiskt väldigt stolt över!

5. Jag tycker att jag är söt utan smink
- Mitt självförtroende har aldrig varit det bästa, det har börjta komma mer på senare tid. Jag tycker faktiskt i de flesta fallen att jag är väldigt söt osminkad, till och med sötare utan smink än med. Men ändå ska jag på och jävlas med det.

Avslutar med två av dagens osminkade bilder, för hur många tjejer gör det nu för tiden?
Dock har jag en liten svart rand under ögat, vilket är det sista av gårdagens mascara som jag inte lyckats pilla bort. Hyn är väl inte heller den bästa, men jag klagar absolut inte! :)
 

En liten lista över saker som jag FULLSTÄNDIGT hatar!

Jag blir förvånad om någon orkar läsa det här, men nu börjar mina känslor och tankar koka över fullständigt. Så ni som tar åt er av det här kan ju börja fundera och tänka efter lite.

1. Fjortisar på alla sätt och vis

Det är helt seriöst något av det äckligaste jag vet! Ni kan ju bara ana hur äcklad jag blir av någon som kallar mig fjortis.. Först och främst språket, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. "Hewj tvilling :$ jag ska tieep suwpa mig asfull i helwgen, guuuh asså!" Sen de som ritar morrhår (eller vad det nu ska likna) i ansiktet ska vi nog inte ens nämna. Jag såg en tjej häromdagen som har varit hur söt som helst, som nu hade kilovis av smink som jag hade kunnat hyvla av, believe me. Eller alla de småtjejer som åker till björket varje gång med bara ett vanligt kort linne och strular upp varje snygg kille de kommer åt. Helt allvarligt, ska det fortsätta såhär så kommer jag skämmas för att jag är svensk.

2. Människor som överdriver så de nästan skiter ner sig
"Jag är så jävla fet, jag måste banta!" har blivit nästintill en vana att höra i min vardag. Alltså snälla.. Jag ska vara ärlig först och främst och säga att jag klagar också på min kropp ibland, att jag skulle vilja ha större ben eller vara kortare o.s.v. Men jag är faktiskt riktigt nöjd med helheten, för komplex har vi väl alla. Men när människor som faktiskt är smala och normala sitter och säger att de är så jävla feta, vill jag rent ut sagt bara slå på käften (vilket jag gör ibland också!) Jag vet inte vad det har tagit åt folk, jag vet inte vart världen är påväg, men vem har fått ordet fetma att sjunka så fruktansvärt lågt? Alla jag känner, alla, är fina på sitt vis, både utvändigt och invändigt, tro mig.

3. Otrohet
Rent ut sagt förstår jag inte hur otrogna människor tänker, inte för fem öre! Hur kan man säga att man älskar en person och bara låtsas, medan man går bakom ryggen på honom/henne? Hur har man hjärta till att göra så? Och om man nu tvunget ska hålla på med någon annan, varför inleda ett förhållande med en helt annan person då? Det sårar ju bara alla i slutändan. Jag har pojkvän som jag fullkomligt älskar, sen snart 20 månader tillbaka och jag hade aldrig kunnat svika honom på det sättet. Varför? Kärlek kallas det!

4. Droger
Droger, cigaretter, alkohol i mängder... Det här gör mig arg, ledsen och besviken. Jag vet inte i vilken ände jag ska börja så jag gör det här kortfattat. Först och främst ska jag säga att jag har inget emot folk som festar överhuvudtaget, bara de gör det med måtta. Jag tycker själv cider är gott och så, men när folk helt plötsligt börjar röka hit och dit och vissa ska ju börja knarka och jag vet inte vad. Det förstör så fruktansvärt mycket! Jag kanske är mesig, töntig eller allt man kan kalla det, men när ska folk inse allvaret? Människor super ner sig totalt så de inte vet vad de heter och plötsligt bara däckar någonstans. Folk som kommer till en fest och är helt borta efter en timme. Folk som ligger och spyr i ett hörn som alla får ta hand om. Folk som bara röker för att det är häftigt. Hur många gånger har man inte hört "Nej, gott är det inte, men det är ju coolt att röka". Ursäkta, men var är det coola? Om man nu tycker det är så himmelskt gott och verkligen vill det, fine by me, men inte när man gör det för att vara häftig.. Snälla!

4. Skitsnack
Så många gånger jag hört att någon har snackat skit bakom min rygg, så många gånger jag har tvekat på vad jag ska göra med en vän, eller en såkallad vän.. Var lönar sig skitsnack någonstans? Många snackar mycket bara för att bli omtyckta, men hur kan bli omtyckt om man bara låtsas mot sina vänner och snackar om allt och alla? Jag sitter inte och snackar skit om mina vänner, för jag är kompis med de människor som jag tycker om, som jag trivs med. Mina vänner gör mig glada och jag står för varenda liten vän jag har. Men när folk säger så dumma saker om sina till och med bästa vänner, då vet man inte riktigt vem man ska lita på.
Skärp er förfan!

5. Folk som försöker passa in
Jag kan inte säga att jag hatar dom, men jag tycker faktiskt synd om dom. Jag har full förståelse för människor som är osäkra inför nya, för vem är inte nervös när de träffar nytt folk? Men när folk ändrar sig hela tiden beroende på vilka den umgås med då har det gått över gränsen! Jag blir så ledsen att se när mina vänner gör så. När folk jag känner på djupet, ändrar sig mitt framför ögonen på mig på grund av umgänget.
Var er själva och lys som den stjärna ni egentligen är! Ni är trots allt finast så..


ÄNTLIGEN!

Kom precis hem från stan and I finally did it!
Har varit inne och piercat naveln nu och det känns hur bra som helst! Dock var jag så nervös och rädd för att det skulle göra ont så jag trodde jag skulle svimma, men jag är ju jag. Nu är det i alla fall gjort! Bilden är inte den bästa, men det får duga, jag är i alla fall skitnöjd! :)


Frissan, here I come!

Nu blir det ett snabbt litet inlägg innan jag åker iväg.
Christoffer har sovit här, mysigt! Han åkte för en liten stund sen. Ska snart ta och klä på mig för om en timme ska jag va hos frissan. Ska bara slinga utväxten den här gången, så det blir ingen stor förändring direkt. Snart dags för klippning igen känns det som, men vågar inte riktigt än. Förra gången klippte dom av ungefär en decimeter, så nej, låter håret växa lite till.
Efteråt sticker jag hem till mitt lilla hjärta igen och spenderar natten där.
Återkommer mer imorgon!

The moment of truth

Jag satt och tittade runt lite på bilder här på internet och kändisarna är ju överallt! Det kvittar nästan vad man söker på så känner man igen någon där. Jag började i alla fall söka runder på alla dessa snygga kändisar som man bara inte kan låta bli att avundas av. Jag studerade dom länge och suckade om och om igen på nytt. Tänkte hur snygga dom är och att folk bara önskar att få se ut som dom. Men efter en ganska lång stunds sökande blev jag ganska glad.. Bakom smink och redigering kan dom ju faktiskt se ut som normalt folk också trots allt!
 
 
Nu sitter jag här och ler för mig själv, känner mig faktiskt ganska söt.. Och jag är både osminkad, oredigerad och har en stor toffs mitt på huvudet. Tänkte att ni alla skulle få chansen att också bli lika glad som mig och få sova gott i natt, för det kommer jag verkligen att göra!

Shake it off

Har ni haft en dag där man bara känner hur tråkigt allt är?
När man bara önskar att allt skulle vändas ut och in, upp och ner och allt sen plötsligt skulle bli hur roligt och underbart som helst. När man känner att ingen är tillräckligt rolig eller glad för att kunna pigga upp en. Då man tittar på klockan och tänker "oj, var det bara två minuter sen jag tittade på klockan sist?" När man tror att allt bara ska lösas av sig själv. Då man bara önskar att dagen ska passera och en ny härlig dag ska komma. När tankar och funderingar kring allt mellan himmel och jord bara flödar omkring i ens lilla huvud. Det är ganska faschinerande ändå hur mycket som kan vistas där inne.. När man upptäcker sig själv med världens huvudvärk, sittandes i sängen med datorn i knäet och absolut inte gör något vettigt alls. När man tänker att nu ska jag stiga upp och för några få sekunder känner man hur pigg och rolig man kommer vara resten av dagen, men sedan bestämmer man sig för att bara sitta kvar. Eller när man bara råkar se sig själv i spegeln och tänker "åh nej, ser jag verkligen ut såhär?" och vill bara dra täcket över huvudet och inte visa sig alls.
Om någon kunde känna igen sig lite av det jag nyss skrev, så kan den nog ana lite om hur jag känner just nu.. Fast det blir nog en bra kväll ändå trots allt.

Glad, lycklig & äcklad, en bra kombination?

Min Christoffer åkte nyss hem, vi har suttit och tittat klart på Mirrors nu i en timme ungefär. Jag vet att nästan alla av dom jag känner som har sett den tycker att den är dålig, men den var faktiskt riktigt bra tycker jag! Vi skulle egentligen ha sett klart den igårkväll men vågade inte se mer när jag upptäckte mig själv framför spegeln bara några minuter innan midnatt...
Ni kan ju bara föreställa er hur snabbt jag sprang tillbaka in på mitt rum, livrädd som jag var!  


uppdatering

Nu har jag varit hur seg som helst här på bloggen, därför passar jag på att skriva ett litet inlägg snabbt nu. Min nyårsafton var nog den bästa nyårsaftonen hittills..
Inte en massa festande & inte klängigt folk överallt, utan bara en hur mysig och underbar kväll som helst med mitt lilla hjärta! Idag åkte jag och jobbade och kan inte mer än att säga att det var lättförtjänta pengar. Hämtade upp Christoffer igen på hemvägen och åkte hem till mig.
Har nyss färgat hans hår och nu ska vi väl bara ta det lugnt och mysa lite.

Jag älskar dig, min fina & underbara Christoffer ♥

RSS 2.0