This year I'll paint my masterpiece, just watch me now

Herregud vad tiden har gått snabbt! Nu är det snart ett helt år sedan det var slutet av 08, då jag och några kompisar firade in det nya året.
Jag minns hur jag tänkte inombords "2009 ska bli det bästa året någonsin". Jag är helt säker på att jag inte är den enda som brukar tänka så vid tolvslaget den 31 december. Och det är väl nu som alla tankar och funderingar kring året börjar komma upp. Allt man har varit med om, saker som man vill uppleva under det kommande året, saker man missat, nyårslöften o.s.v
Men blev året verkligen så som man hade tänkt sig?
Mitt blev inte det i alla fall. Jag kan varken säga att det blev bättre eller sämre än vad jag hade förväntat mig, eftersom allt har varit både positivt och negativt på sitt eget vis. Det finns många saker som jag har saknat det här året, först och främst syftar jag på vänskap. Jag har världens underbaraste vänner men det här året har jag varit så dålig på att verkligen visa det för dom.. Jag har gjort så mycket annat så det har känts som om tiden bara har sprungit iväg. Men det sägs ju att vi har all tid i världen?
Men så mycket jag har hunnit med, så många minnen som bara flödar omkring i mitt huvud nu.. som Spanien till exempel. Klass 9:2 på Degeberga, det var tider det, en underbar tid också! 16 maj 2009...
Det blev en fantastisk klassresa tillsammans med fantastiska vänner och det är ett minne för livet, det kan jag garantera er! Sol, bad och en helt underbar klass!
Det var också 6 dagar efter min och Christoffers 1 års dag, som sagt, tiden går fort när man har roligt. Har även hunnit med att sluta högstadiet vilket är en självklarhet och ärligt talat så saknar jag det faktiskt lite. Det var verkligen något speciellt!
Men fyra år fick jag där och det är jag tacksam över. Vi slutade med så mycket leenden och tårar, men man ska ju sluta på topp eller hur? Det betyder att jag även har börjat första året på gymnasiet. Det blev mediaprogrammet på C4 och bättre hade det inte kunnat bli! Jag är verkligen glad att jag valde just media och att jag hamnade i en såpass bra klass.  
Sommaren gick fort, för fort! Jag antar att jag bara inte tog vara på tiden så mycket som jag borde gjort. Nu ska jag inte sitta och skriva ner allt jag har varit med om under det här året eftersom det hade tagit upp flera sidor.. Jag har i alla fall blivit ett år äldre och jag har lärt mig så oerhört mycket under det året och allt har faktiskt stärkt mig också. 
Men nu ska jag gå och lägga mig, näst sista natten innan 2010 börjar.. näst sista natten innan ett helt nytt år väntar framför mig och det ska jag ta vara på!
För det är väl nu jag ska säga att 2010 ska bli det bästa året någonsin..

låt aldrig rädslan att misslyckas hindra dig

Det finns så mycket att förlora när dina drömmar är så stora
dina chanser blir allt färre och ditt tvivel bara värre
här ser du tågen komma och gå och all din trygghet stramar allt för tätt inpå
det isar och det bränns och du letar efter gråa dagars själ att skynda på
det finns en fagrare glans någonstans
trots att gråa dagar aldrig skyndar på
så får man aldrig sluta hoppas och tro att det ska gå


home sweet home

Jag steg upp tio över sju imorse och ni kan ju bara föreställa er hur trött jag var när jag gick och la mig vid halv fem inatt. Tog bussen från malmö redan vid nio och jag kan garantera er att jag sov! Mötte upp lilla Bengis i stan och gick ut till alliansen. Efteråt blev det bara en liten runda i stan innan jag åkte. Stack hem till min Christoffer som jag inte träffat på en evighet nu känns det som, mysigt! Dock somnade vi ganska fort och sov sen ända till jag skulle hem. Nu sitter jag här hemma på mitt lilla nystädade rum och ska snart ta något att äta.
Dagarna i trelleborg har varit hur bra och underbara som helst!

Lite smått oseriös för min del men tyckte den var ganska söt ändå, men det jag vill säga är
tack för att du är du, min underbara vän Rebecca Wingren ♥
Jag är så oerhört glad att jag fick chansen att lära känna dig, så ännu en gång, tack!

bäst bäst bäst


phu, allt överstökat

Bokat tid hos frisören för slingor
Bokat tid för navelpiercing
Helt klar inför nyår

the last day

Klockan är nu kvart över ett och det betyder att vi har varit vakna i en kvart.
En liten snäll göteborgare ringde mig nyss och jag kan inte sluta flina åt den rösten.
Fast göteborgskan är nog trots allt en av de absolut gulligaste dialekterna i Sverige! Fast stockholmska (om det nu heter så?) ligger nog på delad första plats också.. Det är nästan sjukt hur dialekterna kan ändras så mycket på bara några mils avstånd.
Aja, nu ska vi snart hoppa upp och äta lite frukost antar jag och sen ladda upp inför den sista dagen här i Trelleborg. För imorgon så åker jag hem till lilla Kristianstad igeeeen

& då ska jag minsann beställa tid till piercingen!

om ett gott skratt förlänger livet så lär jag leva föralltid

Det blev minsann en favorit i repris för Rebecca Wingrens del, dock lite köttigare

Jag satt och spelade Guitar Hero och var helt överlycklig att jag klarade easy med gitarr, eftersom jag bara kan spela med kontroll annars. Mitt i allt börjar Becca gör fula grimaser åt mig och jag gör såklart likadant, som vanligt... då börjar det plötsligt rinna blod åt alla håll och kanter (igen!) Medan min käre lilla vän springer in på toa för att försöka stoppa sitt näsblod som nästan blev en hel översvämning så sitter jag kvar och skrattar så jag håller på att svimma! Kunde verkligen inte låta bli att springa in och fota lite medan hon panikfullt letar efter papper.. Så när hon försöker vara seriös för en gång skull och skriker att jag ska hämta papper, står jag och anstränger mig för att inte kissa ner mig av skratt.
Trots allt så tycker jag om dig väldigt mycket bebis!

Das Pizza

Här är min och Beccas såkallade pizza, den såg ju ganska fräsch ut.
Ska nog inte satsa på en karriär inom matlagning..


mmmmmm, en stor, jämn, fyllig och saftig pizza på bild! ;D

beatrice gästbloggar

BEATRICE VILL SÄGA ATT REBECCA ÄR SNYGG!

/beatrice a.k.a http://beatriiceniilsson.blogg.se/

Pizzatime

Nu har min Becca stått hur länge som helst framför spegeln för att välja ut vilka kläder hon ska ha på sig när vi ska (baka/laga?) göra pizza. Vilket I-landsproblem. Så nu ska två stycken Rebeccor göra en stor pizza och jag bara längtar att få se resultatet...
man kan ju bara tänka tanken när det är två av världens konstigaste och klumpigaste Rebeccor, tillsammans i alla fall.
Men nu ska vi kila iväg och göra världens godaste pizza! :)

Presentdags!

Klockan är nu kvart över ett och jag och lilla Rebecca2 vaknade nyss. Hennes bror kom nyss in med ett kuvert och sa vad som var i den och att det hade kommit...
och det var en sen födelsedagspresent till mig, lyckat!
Nu är dock hon ute och slår in det eftersom det skulle vara roligare att öppna då. Åh, vad jag älskar presenter! Det är lite synd att december snart är slut, för det betyder att det är nästan ett år till både min födelsedag och julafton igen. Man får väl hoppas att tiden går snabbt! Men nu är hon tillbaka... spännande!



Gårdagens höjdpunkt helt klart!

Jag och Becca vaknade vid halv två idag, inträngda i en smal liten säng. Jag åkte hit till lilla Trelleborg igår och vi har haft det jättemysigt! Det blev en sen kväll för oss igår eftersom vi alltid har något att göra eller prata om. Kvällen bestod av fullt med onyttigheter, foto och blod... ganska roligt måste jag säga! Ett gott skratt förlänger livet sägs det ju
Njut därför av min klumpigaste men underbara vän Rebecca Wingren

  


En Rebecca, en blogg... hur ska det här sluta?

Okej, jag är ganska tveksam om här vad det gäller blogg, men det är väl värt ett försök antar jag. Eftersom jag både har raderat bilddagbok och facebook så känns det som om jag har stängt inne mig för omvärlden på något sätt. Det känns tomt att inte kunna gå in och skriva en massa onödiga saker.. Därför tänkte jag att här kan jag i alla fall skriva av mig och ni ser ju att jag lever, om jag nu kommer använda den här bloggen vill säga. Det kommer nog ändras mycket med design och sådant, men det är inte speciellt viktigt nu i alla fall.
Har inte speciellt höga förväntningar av det här så lär nog inte bli besviken i alla fall.
Over and out.

RSS 2.0